JASMIN EVENTS | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
15286
page-template-default,page,page-id-15286,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
a

      Γιασεμί ή αλλιώς… «το άνθος της ηρεμίας»

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του γιασεμιού (jasmin ή και jasmine) είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Τα αιθέρια έλαιά του βοηθούν σε περιπτώσεις στρες και εξάντλησης. Κάπως έτσι, και το Jasmin Events δημιουργήθηκε για να αποβάλει το άγχος και την κούρασή σας.

Η διοργάνωση μίας εκδήλωσης, από την πιο απλή –όπως ένα παιδικό πάρτι– ως την πλέον πολυσύνθετη –όπως μία πρωτότυπη δεξίωση της εταιρείας σας– απαιτεί τη δαπάνη χρόνου και ενέργειας, ενώ το ενδεχόμενο του «να πάει κάτι στραβά» επιφέρει άγχος και εντάσεις. Εδώ είναι που παρεμβαίνει το Jasmin Events. Αφήστε την κούραση, το στρες, την πολύπλευρη επικοινωνία με φωτογράφους, κέτερινγκ, ζαχαροπλάστες, ανιματέρ, οδηγούς και άλλους συνεργάτες σε εμάς και απολαύστε το event των ονείρων σας.

Χαρίστε στα παιδιά σας αναμνήσεις ζωής, με τη διοργάνωση ενός αξέχαστου πάρτι. Πραγματοποιήστε γάμους και βαπτίσεις που θα συζητιούνται για καιρό. Παρουσιάστε το βιβλίο σας με καινοτόμους τρόπους. Εγκαινιάστε, το μαγαζί σας, αξιοποιόντας πρωτότυπες ιδέες. Αυξήστε τα κέρδη της εταιρείας σας και ελάτε πιο κοντά με τους συνεργάτες και με τους υπαλλήλους σας.

Ποιοι ειμαστε

Το Jasmin Events δημιουργήθηκε από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται τόσο στον χώρο των εκδηλώσεων, όσο και σε διαφορετικούς κλάδους: παιδαγωγικά, οικονομικές επιστήμες, δημόσιες σχέσεις, δημοσιογραφία και ηχοληψία. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος των απαιτήσεων μίας πετυχημένης δεξίωσης.

Ποιος ειναι ο στοχος μας

και πώς θα τον πετύχουμε…

Ο κύριος στόχος του Jasmin Events είναι ένας και θα δώσουμε όλο μας το «είναι» για να τον εκπληρώσουμε:

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε, ο κάθε εμπλεκόμενος (διοργανωτής, οικοδεσπότης, καλεσμένος) να αποχωρεί ικανοποιημένος και χαμολεστός. Να έχει αποκομίσει κάποιο κέρδος: είτε από οικονομικής άποψης είτε από κοινωνικής.

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό για κάθε επιτυχημένη εκδήλωση… Και αυτό κρύβεται στις ανθρώπινες αισθήσεις. Ο διοργανωτής οφείλει να τις διεγείρει ευφάνταστα και αρμονικά και τις πέντε.

Αφή: Η πρώτη επαφή του καλεσμένου με την εκδήλωση όπου θα παραβρεθεί είναι το προσκλητήριο που θα λάβει στα χέρια του. Τα ανάγλυφα, ξύλινα ή βελούδινα προσκλητήρια του Jasmin Events, σχεδιασμένα από γραφίστες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, προκαλούν μία πρόωρη ευφορία και ανυπομονησία στον καλεσμένο.

Η ικανοποίηση των αισθήσεων του προσκεκλημένου κορυφώνεται την ημέρα του event:

Γεύση: συνεργαζόμαστε με κέτερινγκ και ζαχαροπλαστεία, όπως επίσης και με κάβες, που φημίζονται για την ποιότητα του φαγητού και των ποτών τους.

Ακοή: προσέχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια. Από το τσούγκρισμα των κρυστάλλινων ποτηριών στις εταιρικές εκδηλώσεις, έως την ένταση και την «καθαρότητα» της μουσικής του events σας. Συνεργαζόμαστε με DJ που καλύπτουν κάθε προτίμηση, καθώς και με συγκροτήματα που αναλαμβάνουν τη ζωντανή κάλυψη ενός γάμου ή άλλου event.

Όραση: το Jasmin Events συνεργάζεται με πρόσωπα που έχουν πολύχρονη εμπειρία στον απαιτητικό κόσμο της διακόσμισης και της μόδας. Αναλαμβάνουμε από τη διακόσμιση της εκκλησίας ή μίας αίθουσας μέχρι την παροχή συμβουλευτικής για την ενδυμασία ενός ζευγαριού.

Οσμή: αρωματικά κεριά και άνθη που μοσχοβολούν συνθέτουν υπέροχες μυρωδιές, οι οποίες κρατούν σε συνεχή διέγερση τους προσκεκλημένους σας.

Πολλοί ισχυρίζονται πως «ό,τι πληρώσεις, παίρνεις». Δε συμμεριζόμαστε αυτήν την άποψη. Για να πετύχει το Jasmin Events τους στόχους του, σκοπεύει να ακολουθεί και –πολλές φορές– να προσπερνά τα βήματα της εκάστοτε εποχής· να αναγνωρίζει τις ανάγκες και να αποφεύγει τις «παγίδες» της.

Σήμερα, η χώρα διανύει περίοδο μεγάλης κρίσης. Η οποία κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, μα και κρίση αξιών, κοινωνική, πολιτισμική, ανθρωπιστική. Το Jasmin Events δίνει μεγάλη βάση στην ποιότητα των εκδηλώσεών του και συνάμα, τις κοστολογεί με τιμές προσιτές και συμφέρουσες.

Που θα μας βρειτε

Το Jasmin Events εδρεύει στα Μελίσσια, στη Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 9-11.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα δώσουμε πνοή στο event των ονείρων σας!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698 1505919 – 693 7410857

αλεξανδρα τσιουρακη

Σπούδασε οικονομικές επιστήμες. Δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδηλώσεων πάνω από 10 χρόνια και από το 2016 διευθύνει το Jasmin Events… and more.

μαρια τσιουρακη

Σπούδασε και εξάσκησε για πολλά χρόνια τα παιδαγωγικά και τη δημοσιογραφία. Παράλληλα, από μικρή ηλικία βρίσκεται κοντά στον χώρο των εκδηλώσεων σε οικογενειακή επιχείρηση. Από το 2016, διευθύνει —μαζί με την αδελφή της, την Αλεξάνδρα— το Jasmin Events… and more.